Joakim Larsson (M): Vänstermajoriteten fortsätter att förhala Nya Slussen

Joakim Larsson (M)Ärendet som avser en tillfällig bussterminal under Slussens ombyggnation bordläggs för fjärde gången av vänstermajoriteten. För att säkerställa en fungerande kollektivtrafik under ombyggnationen av Nya Slussen är det nödvändigt att flytta den nuvarande bussterminalen.  Slussen har förhalats tillräckligt länge och återigen stoppas viktiga satsningar på grund av den politiska osämjan inom majoriteten.

 – Ombyggnationen av Slussen måste snarast påbörjas. Flera viktiga projekt har redan åsidosatts på grund av vänstermajoritetens interna stridigheter. Att man nu för fjärde gången bordlägger ärendet som avser en provisorisk bussterminal under ombyggnationen av Slussen är mycket olyckligt. Det behövs en ny bussterminal för en fungerande kollektivtrafik och det är en förutsättning för att Nya Slussen ska kunna påbörjas, säger oppositionsborgarrådet Joakim Larsson (M)

– Att vänstermajoriteten väljer att bordlägga ärendet gällande en tillfällig bussterminal för fjärde gången visar återigen att vänstermajoriteten är oförmögna att kunna fatta viktiga beslut. Fortsätter vänstermajoriteten att åsidosätta viktiga projekt på grund av deras interna stridigheter riskerar Stockholm att stannar upp och det har vi inte råd med, säger oppositionsborgarrådet Joakim Larsson (M)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>