”Vi behöver en bättre plan mot extremism”

Anna König Jerlmyr, Oppositionsborgarråd och Ole-Jörgen Persson, vice ordförande, Spånga-Tensta stadsdelsnämnd skriver på SvD debatt angående extremism.

”Stockholm behöver en tydlig och konkret handlingsplan mot radikalisering och extremism. Problemet är att den handlingsplan som tagits fram av Stockholms röd-grön-rosa majoritet är undermålig och baserat på politiskt tyckande framför kunskap, fakta och konkreta åtgärder.

Moderaterna vet att Sverige och Stockholm kan mer. Därför vill vi att Stockholm drar lärdom av våra nordiska grannar och påbörjar ett brett och omfattande arbete som inkluderar hela samhället, från myndigheter till det civila samhället.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>