Andrea Ström (M): Majoriteten prioriterar månadslånga kurser före akuta lösningar

Andrea Ström (M), vice ordfröande i socialnämnden har tagit strid mot den rödgrönrosa majoritetens förslag om att bedriva månadslånga kurser i hälsa, sexualundervisning och preventivmedelsrådgivning riktade till EU-medborgare. 

– Den rödgrönrosa majoriteten har återigen tagit fram ett ogenomtänkt förslag med fler frågetecken än svar om hur vi kan arbeta långsiktigt för att förbättra EU-medborgares situation. Det är anmärkningsvärt att majoriteten exempelvis föreslår att utbildningen ska rikta sig till barn, då Stockholm stad har nolltolerans mot tiggande barn. De ska gå i skolan i sina hemländer och inte tigga på Sveriges gator under väldigt svåra förhållanden, säger Andrea Ström (M) vice ordförande i socialnämnden

Följande medier har Andrea medverkat i angående de rödgrönrosa majoritetens förslag. 

Intervju – SVT 

Intervju – Dagens nyheter 

Debattartikel dagens samhälle 

 

Andrea bild 3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>