Cecilia deltar i skolpolitisk debatt

Idag deltog Cecilia i en skolpolitisk debatt som anordnades av Lärarnas Riksförbunds studerandeförening. Debatten, som i huvudsak riktade sig till lärarstudenter, kom att handla om allt från lärarnas arbetsvillkor till utmaningarna inom skolan och friskolors vara eller icke vara. Det var en intressant debatt där partierna fick möjlighet att ge sin syn på dessa frågor och där en tydlig linje utkristalliserade sig, inte minst i frågor om friskolor. En enig Allians som står för varje elevs rätt att själv få välja skola står mot den rödgrönrosa majoriteten som istället anser att det är politikerna som är bäst lämpade att bestämma vilket skola som varje elev ska gå i.

f.v. Cecilia Brinck (M), Christian Carlsson (KD), Rasmus Jonlund (FP), Britt-Marie Selin (moderator),  Jenny Sandsten (F!), Olle Burell (S) samt Freddy Grip (V)

f.v. Cecilia Brinck (M), Christian Carlsson (KD), Rasmus Jonlund (FP), Britt-Marie Selin (moderator), Jenny Sandsten (F!), Olle Burell (S) samt Freddy Grip (V)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>