Hur mycket verkstad är det egentligen Ann-Margarethe Livh (V)?

Joakim Larsson (M) replikerar på Ann-Margarethe Livhs (V) debattinlägg ”Snabba hus underlättar för unga vuxna utan bostad”.

Efter valet lämnade Alliansen över tre allmännyttiga bostadsbolag med stark ekonomi och muskler att bygga bostäder. Initiativet ”Snabba hus” är föredömligt genomfört av organisationen jagvillhabostad.nu, och startades upp i samarbete med Svenska Bostäder under Alliansens tid. Problemet är att Ann-Margarethe Livhs politiska retorik trampar snett – ”Vi lyckas med det Alliansen inte klarade under sina 8 år vid makten, att gå från ord till handling”, skriver hon. Men hur mycket verkstad är det egentligen hos de rödgrönrosa?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>