Anna König Jerlmyr (M) utmanar Karin Wanngård (S) i öppet brev

Anna König Jerlmyr (M) utmanar Karin Wanngård (S) i öppet brev
För ett år sedan tog de rödgröna partierna över makten i Stockholms stad, med finansborgarrådet Karin Wanngård (S) i täten. Moderaternas frontfigur, oppositionsborgarrådet Anna König Jerlmyr (M), anser att staden är på väg åt fel håll och skriver här ett öppet brev till Karin.

– Vi är väldigt bekymrade över den rödgrönrosa majoritetens prioriteringar av stadens skatteintäkter. Förseningar av infrastrukturprojekt har kostat stockholmarna drygt 570 miljoner kronor, graffittimålningar för drygt 1 miljon och därtill skuldsätter sig staden med 1 miljard i månaden. Pengar som istället hade kunnat användas till att exempelvis finansera underskottet i äldreomsorgen eller skapa en renare och tryggare stadsmiljö, säger Anna König Jerlmyr (M)

Våra partier leder olika alternativ i Stockholmspolitiken och väljarna förtjänar att få fler besked om hur vi konkret vill ta oss an Stockholms utmaningar. Vårt förslag är därför en debatt mellan finansborgarrådet Karin Wanngård och oppositionsborgarrådet Anna König Jerlmyr. Vi hoppas att Socialdemokraterna ser positivt på förslaget och att vi snart möts för att debattera hur Stockholm framtidsutmaningar ska lösas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>