Miljöpartiet sprider osäkerhet om den nya Slussen

Miljöpartiet sprider osäkerhet om den nya Slussen
Den 16 september har Miljöpartiet i Stockholms stad medlemsomröstning om hur partiet ska ställa sig till ombyggnaden av den nya Slussen. Detta trots att Miljöpartiet, under ledning av trafikborgarrådet Daniel Helldén, som sitter i den rödgrönrosa majoriteten ställt sig bakom genomförandebeslutet av att påbörja arbetet med den nya Slussen. Miljöpartiets agerande sprider osäkerhet och leder till en rad frågor över stadens kommande agerande i viktiga infrastrukturprojekt

– Jag vill fråga Karin Wanngård hur hon ska säkerställa att majoriteten framöver kommer att hålla ihop i viktiga infrastruktur- och stadsbyggnadsfrågor, när hennes största koalitionspartner nu riskerar att kovända i ett beslut som omfattar tolv miljarder kronor säger oppositionsborgarrådet Anna König Jerlmyr (M).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>