Frans Schartaus Handelsinstitut 150 år

Igår deltog Johanna Sjö i firandet Frans Schartaus Handelsinstitut som inleddes med en nätverks- och rekryteringsträff studerande och utställare.

– Underbart att vara på en plats där arbetsgivare lockar snart nyexaminerade och kämpar om nya kollegor som de vet håller måttet och är bra – de vet det därför att de själva sitter i ledningsgrupperna och föreläser. En underbar win-win för arbetsgivare och arbetstagare, säger Johanna Sjö, vice ordförande arbetsmarknadsnämnden

Fakta
Frans Schartaus Handelsinstitut grundades 1865 med syfte att förse Stockholms arbetsmarknad med kompetent personal. 150 år senare arbetar institutet utifrån samma principer; att matcha arbetslivets efterfrågan på utbildad personal inom ekonomi, turism, hälso- och sjukvård, försäljning & besöksnäring.

Johanna sjö blogg 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>