Stockholm går åt fel håll

Igår presenterade den rödgrönrosa majoriteten sin budget. Det är en ekonomi som inte håller ihop och det saknas svar på de utmaningar som Stockholm står inför. Oavsett om det gäller flyktingkrisen, kvaliteten i välfärden eller den ekonomiska utvecklingen så saknas en tydlig inriktning och mål. Det är ett Stockholm som går åt fel håll.

Anna König Jerlmyr kommenterade den rödgrönrosamajoritens budget i ett flertalet medier under gårdagen och lyfte bland annat problematiken kring bostadspolitiken:

”Det är ett stopp i bostadsbyggandet just nu. Det kommer inga nya studentbostäder och man har inte levererat nya bostäder under perioden. Det är problematiskt för ett Stockholm som växer för varje år

Vi har en bostadskris och då är det viktigt att kunna leverera de bostäder man har satt upp. Nu ser vi att man inte gör det. Det som behövs är att man visar ledarskap och inte förhalar och försenar utan kommer överens om att ta till handling”

Kommentarer från Anna om den rödgrönrosa majoritetens budget finner du nedan:

Dagens Nyheter

Svenska Dagbladet

Sveriges Radio

Stockholm direktpress

SVT Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>