Både bostäder och flygplats behövs

Miljöpartiet i Stockholm stad är ute och vevar om Bromma igen, trots att en majoritet i riksdagen röstat igenom ett tillkännagivande som uppmanar regeringen att verka för att behålla Bromma flygplats.

Miljöpartiet i Stockholm stad borde lägga fokus på att hitta platser att bygga på i stället för att så förtvivlat leta efter platser att inte bygga på. Man kan nästan börja misstänka att Miljöpartiet vill prata om Bromma för att mörka att partiet försöker stoppa byggandet över hela staden. För det är Miljöpartiet som ligger bakom att 2 500 bostäder försenats i Hammarbyhöjden, 240 studentbostäder i Svedmyra samt 190 allmännyttiga hyresrätter i Hökarängen för att nämna ett fåtal.

Läs Anna König Jerlmyrs replik på SvD här. 6 av 10 behåll Bromma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>