Uppdatering: Bostadskartan

71 Studentbostäder i Vinsta

Kartan med den rödgrönrosa majoritetens bostadsstopp kräver ständigt nya uppdateringar. Senast den 26 november så bordlades 71 nya studentlägenheter. Stockholm behöver fler studentlägenheter inte färre, majoritetens oförmåga att bygga hotar staden utveckling.

– Väldigt onödigt. Ett ja skulle innebära att man i princip kan börja bygga direkt. Men de rödgröna fortsätter förskjuta enkla ärenden. Det här är det 31:a ärendet de bordlägger i år, säger Joakim Larsson (M), vice ordförande i stadsbyggnadsnämnden.

Läs mer om de bordlagda studentbostäderna i Stockholmdirekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>