Benjamin Dousa: Hissa Prideflanna i Rinkeby-Kista

I en skrivelse till stadsdelsnämnden Rinkeby-Kista författad av vice ordförande Benjamin Dousa (M) om att hissa Pride-flaggan i stadsdelsförvaltningen i Rinkeby-Kista fick den 28 januari positivt besked.

I år blir det första gången Pride-flaggan hissas i Rinkeby-Kista.

– Detta är för hbtq-rättigheter i förorten. Stockholm brukar ses som en av de mest toleranta städerna, men det finns områden i Stockholm där det inte är så tolerant. Därför är det extra viktigt att flagga där. Det blir en viktig signal för vad vi står för, oavsett var man bor, kommenterar Benjamin i QX.

 

Benjamin D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>