Stockholms förorter ska inte vara en plats för hederskultur

Ole-Jörgen PerssonOle-Jörgen Persson (M), vice ordförande i stadsnämnden i Spånga-Tensta skriver i Stockholmdirekt att Stockholms förorter ska inte vara en plats där hederskulturen får leva utan att samhället säger ifrån. Även i förorten är det svenska lagar och regler – och de normer och värderingar som annars präglar det svenska samhället – som ska följas. En grundläggande pelare i detta är just att människor oberoende av kön ska ha samma rättigheter och möjligheter att kunna leva, växa och bli de människor de vill vara.

Läs hela artikeln här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>