Inga skarpa förslag från S i Stockholm

Joakim Larsson moderat stadsbyggnadJoakim Larsson (M) svarar Veronika Palms (S) artikel om att S tappar verklighetsförankring och behöver göra mer. Hårt trängda av den senaste tidens opinionsundersökningar, där S noterar historiskt låga siffror, och där det finns all anledning att utgå från att opinionsstödet är än lägre i storstäderna, kan man ana desperationen. Några skarpa förslag återfinns icke. Ej heller någon förklaring till hur den nuvarande socialdemokratiska politiken skall klara av att bygga Stockholm starkare. Läs hela artikeln i SvD Brännpunkt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>