Stadens toalettfiasko

I augusti 2014 avtalade Stockholms stad med en leverantör om att leverera 70 stycken offentliga toaletter och 70 stycken cykelpumpar under tio år som skulle vara avgiftsfria och kunna användas av både stockholmare och besökare. På grund av diverse problem och komplikationer har endast en toalett och inte en enda cykelpump levererats hittills.

Cecilia Brinck kommentarerar att den rödgrönrosa majoriteten måste staden utdöma vite och ha en åtgärdsplan för hur och när toaletterna och cykelpumparna finns på plats. Det har gått över ett år nu och det är märkligt att den rödgrönrosa majoriteten inte har agerat kring detta. Läs reportaget på DN och SVT.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>