Vi kan inte ha ett samhälle där vi ger upp otrygga områden

Aftonbladet skriver den 4 februari om polisens rapport över Stockholms läns farligaste områden. Rinkeby/Tensta förekommer bland annat i rapporten. Under våren har Moderaterna besökt berörda företrädare som lokalpolis och organisationer som arbetar med ungdomar för ett tryggare Stockholm med anledning till det ökade våldet.

Anna König Jerlmyr tillsammans med Ole-Jörgen Persson, vice ordförande i stadsdelsnämnden Spånga-Tensta kommenterar polisrapporten och föreslår vilka åtgärder som behövs för ett tryggt Stockholm. Läs hela reportaget på SVT om Stockholms mest utsatta områden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>