Fler trygghetskameror i Rinkeby och Tensta

Polisen vill sätta upp kameror i Rinkeby och Tensta i Stockholm. Inför kvällens möte i stadsdelsnämnden vill Moderaternas gruppledare i stadsdelsnämnden Rinkeby-Kista, Benjamin Dousa att politikerna stödjer polisens ansökan. Benjamin menar att fler trygghetskameror ökar tryggheten för Rinkebyborna, och finns även väldigt många Rinkebybor som kommer frågar varför det inte finns kameraövervakning. Så för oss moderater är det naturligt att backa upp det förslaget som polisen gick fram med, dessutom blir det lättare att hitta vittnen. Benjamin menar även att det blir lättare att förebygga våld och brott och förenklar polisens dagliga arbete.

S, V, MP och FI är inte överens om förslaget som Polisen önskar för att underlätta sitt arbete. Läs mer om detta i P4 Stockholm.

Benjamin Dousa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>