Moderaterna kräver insatser för att öka tryggheten för lokala företagare

Med anledning av Stockholms Handelskammars rapport Brottsplats Stockholm – Kriminaliteten hämmar affärerna. Kräver nu Moderaterna insatser för att öka tryggheten för lokala företagare. Rapporten lyfter upp att företagsklimat och kriminalitet idag behandlas som två separata frågor, trots att brottsligheten har en direkt inverkan på företagens ekonomi, service och utbud. Särskilt i Skarpnäck är det särskilt talande, där uppger minst hälften av de tillfråga­de företagarna att utbudet påverkats negativt. I andra ytterstadsområden är det 17 procent.

Kristina Lutz, vice ordförande i Skarpnäck stadsdelsnämnd kommenterar i Stockholmdirekt att lokala företagares trygghet ska prioriteras med hjälp av fler lokalt förankrade poliser, kameraövervakning och bättre belysning. Läs hela artikeln i Stockholmdirekt.

öka tryggheten för lokala företagare

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>