Stadens interna granskning: Rödgrönrosa majoritetens bostadsmål riskerar att misslyckas

En intern granskning av stadens revisorer visar att den rödgrönrosa majoritetens bostadsmål riskerar att inte uppfyllas. Bland annat på grund av att alldeles för många bostäder planerats att byggas alldeles för sent, samt att den rödgrönrosa majoriteten inte planerar för eventuella överklaganden av flera byggplaner som kan leda till att bostäder försenas eller inte blir av överhuvudtaget.

Anna König Jerlmyr (M), kritiserar den rödgrönrosa majoriteten då Alliansen lämnade över 122 000 bostäder i olika planeringsskeden. Istället borde Socialdemokraterna ifrågasätta samarbetet med Miljöpartiet i bostadsfrågan för att öka byggnadstakten och uppfylla målen. Läs mer om detta i Mitti.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>