Ja till Bromma

Den 11 april presenterade regeringen slutrapporten för Brommas flygplats och Stockholms flygkapacitet. Miljöpartiet önskan om att lägga ner Bromma innan avtalet löper ut år 2038 avvisades. Cecilia Brinck (M) kommentarer slutrapporten i SVT Stockholm med att det är positivt att utredningen visar att en fjärde landningsbana ska byggas på Arlanda. Även att de ingångna avtal med för Bromma ska hållas: – Det som har bekymrat oss länge, som rapporten också nu bekräftar, är den rödgrönrosa majoriteten i Stockholms stads planerade bostadsmål. Det är inte seriöst att planera bostäder på områden som inte kan bebyggas.

Cecilia Brinck

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>