Poliser och sociala insatser behövs i otrygga områden

Ole-Jörgen Persson svarar på FI:s debattartikel om att poliser inte behövs i otrygga områden.

”Trygghet i Stockholms förorter skapas genom fler poliser och sociala insatser. Inga sociala insatser kommer att fungera om de kriminella gängen inte trycks tillbaka. I områden som Husby, Rinkeby och Tensta är det avgörande att rättsstaten återtar förlorad mark. Här har rättsstaten varit på reträtt länge och lämnat fältet öppet för kriminella ligor och gäng som utövar en direkt negativ påverkan på lokalsamhällets utveckling.” Läs hela artikeln i Stockholmdirekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>