Tensta ska vara en trygg plats för hbt-personer

Moderaternas förslag om att hissa flaggan i Tensta möter motstånd. Tensta ska inte tillåtas vara en frizon för människor som inte accepterar människors lika värde. Tensta ska däremot vara en trygg plats även för hbt-personer. Flaggan är en symbol för just detta – och därför flaggar vi med regnbågsflaggor under Stockholm Pride. Om detta pratar Ole-Jörgen Persson i den här intervjun med Stockholmdirekt och Mitti.

– Det finns ett antal personer som inte vill ha närvaro av flaggan som symbol och inte ha hbt-personer i stadsdelen. Det finns ingen plats för den typen av åsikter i vår stadsdel, det vill jag vara oerhört tydlig med. Accepterar man inte allas lika värde får man bo någon annanstans, då kan man inte bo i Tensta, säger Ole-Jörgen Persson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>