Låt inte vänsterextrema kasta en mörk skugga på Prideveckan

Trots att sabotörerna som försöker förminska och förstöra Prides värden har olika motiv är utfallet detsamma – de kastar en mörk skugga över veckan, som ska handla om tolerans, och begränsar andras frihet och människovärde. Detta är något vi aldrig kommer att acceptera.

Vår huvudstad ska präglas av stolthet, vi ska vara stolta över den mångfald som präglar vår stad. Prideveckan är ett gott exempel på hur vi vill att en stad ska vara: respekterande och tolerant, vilket är grundstenarna i en stad som håller ihop, skriver Anna König Jerlmyr och Ole-Jörgen Persson i Nyheter24.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>