Moderaterna vill ha fler väktare i Tensta centrum

Handlare i Tensta vädjade till politiker och tjänstemän i Spånga-Tensta stadsdel om hjälp med den ohållbara situationen i Tensta centrum, med butiksrån och öppen droghandel. Moderaternas förslag om fler väktare i Tensta centrum fick tyvärr negativ respons av förvaltningen.

– Vi tycker att förvaltningen gjort det något enkelt för sig när man avslår detta rakt av med hänsyn till kommunallagen. Tillsammans med stadsdelen, handlarna, och fastighetsägarna borde vi kunna skapa en ökad närvaro av uniformerade väktare i Tensta centrum, säger Ole Jörgen Person (M) vice ordförande i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd till Mitti.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>