Sälj Liljeholmsbadet

Det var häromveckan som Stockholms stad meddelade att det flytande kommunala badet på Södermalm stängs med omedelbar verkan. Skicket på byggnaden bedöms som så dåligt att det är osäkert att bada där. Under 80-talet stod Centralbadet för samma utmaningar, stora renoveringskostnader ledde till att staden sålde Centralbadet till Fabege. Centralbadet är idag en fantastisk plats som inte bara lockar stockholmarna utan människor som besöker huvudstaden.

– Vi tycker att det kan vara en möjlig lösning för Liljeholmsbadet. Vill vi se om det finns någon privat aktör som vill köpa, renovera och driva det vidare, säger Henrik Sjölander, gruppledare för Moderaterna i fastighetsnämnden till Stockholm direkt och DN Stockholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>