M vill bryta S namndominans: Vill döpa ”torg” i City efter högerledare

Döp det lilla torget utanför Kungsträdgårdens Tunnelbaneuppgång mot Jacobsgatan efter Arvid Lindman, som var statsminister 1906–1911 och partiledare för Allmänna Valmansförbundet f.d. Moderaterna. Oppositionsborgarrådet Joakim Larsson (M) vill uppmärksamma människor som varit en del av Sveriges historia.

– Det har ju inte varit något motstånd mot att socialdemokratiska ledare har fått platser döpta efter sig. Arvid Lindman har uppenbarligen inte fått någon plats och vi tycker att det är hög tid att han får det, säger Joakim Larsson till Stockholm direkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>