S vill stoppa boendeparkeringar i Stockholm

s-vill-stoppa-din-boendeparkering

– Vi är medvetna om miljöpartiets ambition att få bort alla bilar från Stockholms innerstad, men vad gör Socialdemokraterna? Vad tycker de? Nu får stockholmarna betala för socialdemokraternas bristfälliga ledarskap. Det är inte acceptabelt att låta stockholmarna stå för notan, varken med plånböckerna eller genom att få ett krångligare vardagsliv. Det ska vara enkelt att vara stockholmare, säger oppositionsborgarrådet Cecilia Brinck (M) till lokaltidningen Mitti.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>