”Majoriteten har inga visioner för Vanadislunden”

Vanadislunden har en stor potential och skulle kunna bli en plats för teaterscener, inspirerande poesihörnor, serveringar och fler utegym. Men majoriteten missar chansen att skapa en attraktiv mötesplats för stockholmarna, anser Moderaterna.

Vid årsskiftet 2016/2017 löper avtalet med entreprenören som driver Vanadisbadet ut. Tyvärr vill den rödgrönrosa majoriteten driva badet i kommunal regi, vilket visar på bristande visioner för utvecklingen av badet och dess närområde. Platsen har potential att ge utrymme för kultur- och idrottsverksamheter såsom teaterscener, inspirerande poesihörnor, serveringar, fler utegym och uppmätta intervallbackar för löpträning skriver Sophia Granswed, gruppledare för kulturnämnden och Bo Sundin, gruppledare för idrottsnämnden i Stockholmdirekt. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>