Färre stadsdelsnämnder ökar kvaliteten och likvärdigheten över hela staden

Vänsterpartiet kritiserar Moderaternas förslag om en stadsdelsnämndsreform för ökad kvalitet och likvärdighet. De påstår att det skulle öka toppstyret och minska stockholmarnas vardagsinflytande, men kunde inte ha mer fel.

Moderaternas stadsdelsnämndsreform handlar om ökad kvalitet och likvärdighet över hela staden. Vänsterpartiet försvarar istället de egna politiska uppdragen, en allt större byråkrati och politiska projekt. Det är en tacksam konflikt vi gärna tar varje dag för ett starkare Stockholm, skriver Elisabeth Johnson (M), gruppledare Skärholmens stadsdelsnämnd, Bo Arkelsten (M), vice ordförande Hässelby-Vällingby stadsdelsnämnd, Therese Carlborg (M), vice ordförande Östermalm, Benjamin Dousa (M), vice ordförande Rinkeby-Kista, Petra Gardos Ek (M), vice ordförande Norrmalm, Lars Jilmstad (M), vice ordförande Farsta, Gustav Johansson (M), vice ordförande Enskede-Årsta-Vantör, Christoffer Järkeborn (M), vice ordförande Södermalm, Kristina Lutz (M), vice ordförande Skarpnäck, Johan Nilsson (M), vice ordförande Älvsjö, Ole-Jörgen Persson (M), vice ordförande Spånga-Tensta, Henrik Sjölander (M), gruppledare Kungsholmen, Lars Svärd (M), Hägersten-Liljeholmen, Jan Tigerström (M), vice ordförande Bromma stadsdelsnämnd i Stockholm Direkt.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>