Stoppa sprutbytet

Sprutbytesprogrammet på S:t Görans sjukhus blir permanent. Det beslutades av landstingets hälso- och sjukvårdsnämnd på tisdagskvällen.

– Man har beslutat att permanenta det, trots att man inte hittat nån ytterligare placering. Jag tycker att det är oansvarig att göra det permanent. De boende i Stadshagen har larmat under en lång tid om att missbrukare injicerar öppet och att det sker en öppen handel med narkotika och att det sker ofredanden. Jag blir ganska orolig och ärligt talat upprörd över att man inte lyssnat på dem, säger Joel Laurén, ledamot i Kungsholmens stadsdelsnämnd till Mitt i.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>